De geluksflow ontstaat wanneer je je geconcentreerd inspant voor iets dat niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk is.
Samen sporten inspireert. Je state of mind verandert en dat voelt geweldig.
Het gaat nooit om móeten, maar altijd om bij je pássen.
Als de wilskracht er is komt de spierkracht vanzelf.

SportGeluk is een bijzonder initiatief van (ex) topsporters en sportwetenschappers.

Als jochie van 3 turven hoog kreeg ik van mijn ouders een knalrode fiets. Met een drager, banden zo dik als brandweerslangen, spatborden, maar ook met een echt racestuur.  Op dat karretje won ik op zevenjarige leeftijd mijn eerste dikkebandenrace. In de jaren tussen 3 naar 13 turven groeide ik ook door naar Olympisch atleet, wereldkampioen ploegentijdrit amateurs, winnaar Tour de France etappe. Sportgeluk toen.
Tegenwoordig fiets ik om vrolijk en fit te blijven. Ik heb ontdekt wat gezonde sportieve discipline en een positief bewustzijn kunnen doen met je kijk op de wereld. Sportgeluk nu.

Rob Harmeling ; voormalig wielrenner en Founder SportGeluk

banner3

Samen met andere (ex)topsporters, sportwetenschappers en voedingsspecialisten bundelen we onze kennis en ervaringen. We delen onze inzichten, volgen de innovaties op allerlei vlakken en geven hier onze eigen draai aan. Om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor SportGeluk werken we hard aan de uitbreiding van ons programma, zodat we een veelzijdig pakket kunnen aanbieden. Dit allemaal met als doel: sport leuk maken en laten werken voor iedereen.

Mensen fit, positief en gelukkig maken.
Dat is SportGeluk!

Contact

SportGeluk HQ

Energiestraat 19
7442 DA Nijverdal

T. 0548 621103
F. 0548 621204
E. info@sportgeluk.nl

Video’s

Volg ons:

twitter facebook

“Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer.”

Ervaringen

  • Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer

    Rob Harmeling

  • Webdesign: Webton.nl