De geluksflow ontstaat wanneer je je geconcentreerd inspant voor iets dat niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk is.
Samen sporten inspireert. Je state of mind verandert en dat voelt geweldig.
Het gaat nooit om móeten, maar altijd om bij je pássen.
Als de wilskracht er is komt de spierkracht vanzelf.

Gelukkig: iedereen kan het!

Bij SportGeluk sport je op je eigen niveau. Of je nu beginnende sporter bent, actieve sporter of tijdelijk gestopt bent met sporten. Of je nu gewicht wilt verliezen, van de stress af wilt, lekker ontspannen wilt bewegen, of zo goed mogelijk sportief wilt presteren.

Het gaat om wat jij kunt en wilt.

Tot welke categorie je jezelf ook rekent: stel altijd een doel voor jezelf. Waarom ga je sporten en wat wil je bereiken? Wel beginnen en niet doorgaan is de grootste valkuil als je (weer) begint met sporten. Een persoonlijk doel zorgt voor richting en motivatie. Zorg ervoor dat je doel realistisch is. Zodat je altijd beseft dat de lat niet te hoog voor je ligt, maar dat je doel haalbaar is.

Wat is haalbaar?

SportGeluk helpt je te ontdekken welke doelstelling voor jou reëel is. Aspecten als leeftijd en genetisch bepaalde factoren bepalen hoeveel en intensief je kunt sporten, maar ook vragen als:

  • Hoeveel tijd heb je om te sporten?
  • Hoe combineer je dat met je privé, werk of school?
  • Wat is je fysieke en geestelijke gesteldheid?
  • Heb je altijd actief gesport, heb je een paar jaar niet gesport of ben je een absolute beginner?
  • Wil je alleen gewicht verliezen, rustig je conditie verbeteren, of zo goed mogelijk sportief presteren?

Je eigen schema

Sport je regelmatig net zolang en intensief als bij je past, dan merk je na een tijdje hoe je fysieke en mentale conditie verbetert. SportGeluk stelt een verantwoord, individueel schema voor je samen. Je sport samen met anderen, maar wel in je eigen tempo en intensiteit. Zo hou je er plezier in! We geven je ook tips en adviezen over zaken als opbouw, hersteltijd, ademhaling, eten en drinken en trainingsvormen.

Werkboeken Sporten / Eten & Drinken

Als deelnemer aan SportGeluk programma kun je het SportGeluk Werkboek Sporten en het SportGeluk Werkboek Eten & Drinken ontvangen. Naast algemene info over sporten en voeding bevatten deze boeken vooral praktische individuele informatie. Aan de hand van de werkboeken kun je je eigen programma opstellen. Hierin word je ondersteund door onze coaches. Op de clinics die je volgt demonstreren onze coaches de trainingsvormen en lichten ze deze toe. Tijdens de SportGeluk clinics oefen je jouw persoonlijke trainingsvorm samen met de andere deelnemers.

Contact

SportGeluk HQ

Energiestraat 19
7442 DA Nijverdal

T. 0548 621103
F. 0548 621204
E. info@sportgeluk.nl

Video’s

Volg ons:

twitter facebook

“Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer.”

Activiteiten

Ervaringen

  • Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer

    Rob Harmeling

  • Webdesign: Webton.nl