De geluksflow ontstaat wanneer je je geconcentreerd inspant voor iets dat niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk is.
Samen sporten inspireert. Je state of mind verandert en dat voelt geweldig.
Het gaat nooit om móeten, maar altijd om bij je pássen.
Als de wilskracht er is komt de spierkracht vanzelf.

Er is altijd winst te behalen

Het maximale halen uit uw organisatie? Dat doet u met een goedwerkend team, bestaande uit fitte en gezonde medewerkers. Het is vast geen verassing: medewerkers die mentaal, emotioneel en fysiek in balans zijn, werken efficiënter, zijn effectiever en verzuimen minder. En SportGeluk helpt uw organisatie daarbij. Dankzij onze presentaties, clinics en beweeg-en vitaliteitsprogramma’s maken wij uw organisatie bewust vitaler en brengen wij uw belangrijkste asset, uw medewerkers blijvend in beweging.

Bewegen loont!

Vele studies en onderzoeken tonen aan dat bewegen en sporten een positive uitwerking hebben op lichaam en geest. Het geeft ruimte om inspiratie op te doen en de medewerkers ervaren minder werkdruk. Daarmee heeft sporten een positief effect op betrokkenheid en productiviteit. Samen met collega’s sporten werkt afdeling-overstijgend en bevordert samenwerking. Collega’s leren elkaar gemakkelijk en informeel kennen dwars door de organisatie heen. Het aanbieden van een sportprogramma toont goed werkgeverschap en maakt uw organisatie een interessante werkgever voor werkzoekenden. SportGeluk zorgt ervoor dat uw medewerkers écht ervaren wat sport doet. Van beginner tot ervaren sporter: iedereen kan aansluiten en er is altijd winst te behalen.

Maatwerk is de standaard

Een sprintje tegen een van onze topsporters? Dat bieden wij u niet aan. Het gaat om resultaat op lange termijn, om blijvend in beweging te komen, zorgen voor echte verandering: daar zetten wij ons met passie voor in.

Onze programma’s zijn altijd maatwerk, waarin de kernwaarden van uw organisatie duidelijk veweven zijn. Met uw gewenste doelen gaan wij aan de slag en stellen wij een programma op vol passie, plezier en sport.

Wat we doen voor uw organisatie?

 • Presentaties
 • Teambuilding arragementen
 • Klant en relatie events
 • Beweegprogramma’s
 • Vitaliteitstrajecten
 • Sportclinics en trainingen
 • Begeleiding en coaching naar een actieve gezonde leefstijl
 • Workshops actieve gezonde leefstijl
 • Binnen en buitenlandse SportGeluk uitdagingen

Volledige organisatie = ontzorgen

Samen met uw organisatie gaan wij aan de slag. Met de inzet van onze projectleiders / vitaliteitmanagers helpen wij uw organisait echt verder. Wij zorgen voor de juiste campagnes, de juiste “tonne of voice” en wekken maximale intresse zodat uw idee voor een gezondere, fitte organisatie van de grond komt en gaat leven binnen uw organisatie. Met jarenlange ervaring in het succesvol opzetten van deze trajecten staan wij voor uw klaar. Onze projectleiders zijn flexibel inzetbaar, ook voor projectmatige     ‘in-house” opdrachten.

100% energie en plezier, samen met onze Pro’s

Spetterende energie, vlammende passie en sportieve competitie. U ziet het allemaal terug in de betrokkenheid van SportGeluk. En met succes: wij organiseren al bijna 10 jaar met succes vele internationale sportieve trajecten.

“Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer”.

Contact

SportGeluk HQ

Energiestraat 19
7442 DA Nijverdal

T. 0548 621103
F. 0548 621204
E. info@sportgeluk.nl

Video’s

Volg ons:

twitter facebook

“Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer.”

Activiteiten

Ervaringen

 • Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer

  Rob Harmeling

 • Webdesign: Webton.nl