De geluksflow ontstaat wanneer je je geconcentreerd inspant voor iets dat niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk is.
Samen sporten inspireert. Je state of mind verandert en dat voelt geweldig.
Het gaat nooit om móeten, maar altijd om bij je pássen.
Als de wilskracht er is komt de spierkracht vanzelf.

Ons team

Onze coaches en begeleidingsteam

Onze coaches en begeleidingsteam geven trainingen, workshops en presentaties waarbij je wordt geholpen om op je best te zijn door middel van concrete en slimme handvatten. Wij inspireren doormiddel van bewuste sportbeoefening en kennis.

 

PasFotoRobRob Harmeling
Voormalig wielrenner

 

 

 

Wereldkampioen 100 km ploegentijdrit, etappewinnaar Vredeskoers, etappewinnaar Ronde van Luxemburg, tweevoudig etappewinnaar Ronde van Nederland, Tour de France etappewinnaar. Rob is de playing captain van SportGeluk. Behalve als founder is hij actief betrokken als coach en inspirator bij de clinics, workshops en presentaties van SportGeluk.

 

PasFotoErbenErben Wennemars
Voormalig schaatser

 

 

 

Tweevoudig wereldkampioen sprint, meervoudig wereldkampioen op de 1000 meter, 1500 meter en ploegenachtervolging. Brons op de Olympische spelen op de 1000 meter en de ploegenachtervolging. Erben past zijn clinics aan op het niveau van de deelnemers. Iedereen, van beginner tot schaatscrack, heeft bij thuiskomst iets geleerd. De duizendpoot geeft naast de schaatsclinics binnen SportGeluk ook Outdoor en fietsclinics.

PasFotoYouriYouri Mulder
Voormalig voetballer

 

 

 

Youri schoot Nederland persoonlijk naar het EK van 1996. Zijn grootste successen beleefde hij met Schalke 04 waarmee hij tweemaal de Duitse beker won en in 1997 de UEFA cup. Youri geeft namens SportGeluk voetbalclinics voor jong en oud, waarbij samenspel en ieder tot zijn recht laten komen en doel is. Youri is benaderbaar, eigenzinnig, oprecht en verbaal erg sterk. Dat is ook zijn grote kracht bij  de Outdoor clinics, waar hij de deelnemers zowel fysiek als mentaal prikkelt.

PasFotoTeakeTaeke Taekema
Top hockeyer

 

 

 

Speelde tot op heden 200 officiële interlands en maakte 186 doelpunten voor het Nederlands hockeyteam. De specialist van de strafcorner geeft met grote bevlogenheid Outdoor clinics voor SportGeluk. Taeke is een coach die alles weet van presteren onder druk en omgaan met tegenslagen.  Ontdek hoe veelzijdig de huidige tophockeyers trainen. Taeke weet dit op een inspirerende wijze over te brengen op de groep.

 

PasfotoBilalBilal Durmaz
Professioneel personal trainer

 

 

 

Bilal heeft zijn sportieve carrière opgebouwd vanuit krachtsporten, duursport en survival. Hij is gekwalificeerd als fitnessinstructeur, running instructeur en voedingscoach. Bilal is coach bij het RTL programma Obese. Zijn profiel in een paar woorden: positief ingesteld, geduldig en een luisterend oor. Bilal is een van de grondleggers van het SportGeluk Outdoor programma. Hiervoor ontwikkelt hij uitdagende trainingsvormen voor iedere doelgroep en elk conditieniveau. Ontdek hoe leuk sporten kan zijn met de persoonlijke aandacht van onze coach Bilal Durmaz.

 

ErwinPasfotoErwin Nijboer
Voormalig  wielrenner

 

 

 

Erwin was een meesterknecht die voornamelijk in Spaanse dienst  reed. De meest aansprekende kopman waarvoor hij fietste is vijfvoudig Tour de France winnaar Miquel Indurain. Erwin wist in zijn actieve fietscarrière zelf ook enkele overwinningen aan zijn palmares toe te voegen, waaronder een etappe in de Vuelta Espagna. Erwin is een van Nederlands meest ervaren race- en mountainbike coaches met aandacht voor iedere deelnemer.

 

Arjan van GaverenArjanPasfoto
Voormalig wielrenner

 

 

 

Wist als topamateur veel wedstrijden in de sprint naar zijn hand te zetten. Instinctieve motivatie en persoonlijke ontwikkeling zijn enkele speerpunten van Arjan. Als voormalig motorinstructeur bij de Nederlandse marechaussee heeft hij  bovendien een schat van ervaring op het gebied van stuur- en behendigheidstechnieken: ervaring die wij volop    toepassen bij onze fietsclinics.

 

pasfotoJanJan Weevers
Voormalig mountainbiker                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

 

 

Als mountainbike pionier op internationaal niveau wist hij diverse wedstrijden te winnen. In 2012 wist hij als pure liefhebber de meerdaagse mountainbike wedstrijd Cape Epic aan zijn palmares toe te voegen. Jan is een bevlogen mountainbike coach met een enorme dosis kennis, die hij vakkundig weet over te brengen op de deelnemers van jong tot oud. Leer de juiste fietshouding, remmen, schakelen en trucjes van een echte expert.

 

PasfotoJoostJoost Posthuma
Voormalig wielrenner

 

 

 

Een ritzege in Parijs Nice, tijdritzege in de Ronde van Oostenrijk en eindzeges in de Ronde van Luxemburg en de Ruta del Sol geven aan dat Joost een allround wielrenner was. Inzetbaar op elk terrein! Bovendien hebben zijn doorzettingsvermogen en teamspeler mentaliteit  ertoe bijgedragen dat zijn kopmannen meerdere keren naar een podiumplek konden rijden. Al deze eigenschappen maken Joost tot een waardevolle en authentieke coach die de deelnemers graag helpt het beste uit zich zelf te halen.

 

Theo Eltink
Voormalig wielrenner

Hoewel Theo als prof geen enkele wedstrijd wist te winnen was hij altijd van grote waarde voor het team. Met zijn 55 Kilogram was hij een pure rasklimmer. Theo kon zich volledig wegcijferen voor zijn kopmannen die dankbaar van zijn diensten gebruik maakten tijdens de zware bergetappes. Tegenwoordig is Theo behalve een begenadigd klimmer, een fantastische coach die iedere deelnemer leert  hoe je een col kunt bedwingen.

 

Sylvia van Boxtel
Sport coach

Sylvia heeft geen topsport achtergrond als wielrenner, maar ze heeft wel een topsport mentaliteit. Als teamspeler en’mental’coach heeft ze oog voor de deelnemer die ze vakkundig motiveert met haar positieve aanpak.

 

Stanley Verbeek
Sport coach

Stanley is een ervaren fietser die zich ontwikkeld heeft als een gedegen ‘instructor’.
Met plezier, aandacht en rustige uitstraling brengt hij op natuurlijke wijze de oefenstof over op de groep.

 

John Raaijmakers
Sport coach

John is een ervaren fietser die geen wedstrijd achtergrond heeft. Juist door zijn expertise als pure toerrijder is zijn input van belang. John heeft zich ontwikkeld als een betrouwbare coach die snel de behoeftes van de deelnemers in waarde weet te schatten.

 

Henry Dorgelo
Voormalig wielrenner

Henry heeft zijn profloopbaan doorgebracht in Belgische dienst, de ploeg waar Greg Lemond zijn rentrée maakte en de Tour de France won. Henry was een renner die voornamelijk werd ingezet in de ‘Vlaamse’ klassiekers. Zijn doorzettingsvermogen en humor waren en ‘zijn’ nog steeds zijn grote wapen.Henry is een coach met een schat aan ervaring die hij met passie en humor overbrengt op de groep.

 

Nico van Dijk
Voormalig wielrenner

Als continental renner heeft Nico zich ontwikkeld als hardrijder pur-sang, diep in de beugel en met een grote versnelling vooruit Als coach gebruikt hij zijn kracht vooral om iedere deelnemer een extra steuntje in de rug te geven wanneer dat even nodig is.

 

 

 

Onze voedingsadviseurs  

 

PasfotoClaskeClaske Helders-van der Veer.
Lifestyle coach    

 

                                                                               

“Geen dieet, maar een manier van leven!”

Sinds 2008 begeleid ik mensen succesvol naar een gezonde levensstijl. Geen dieet gericht op afvallen alleen, maar doordachte adviezen om je levensstijl duurzaam te verbeteren. Een gezonde levensstijl bestaat uit de juiste combinatie van drie elementen:

  • gezonde voeding
  • bewegen
  • ontspanning

Als deze drie onderdelen in evenwicht zijn, praat je pas over een gezonde levensstijl. Om dit te bereiken is het nodig inzicht te krijgen in bestaande patronen, deze waar nodig te doorbreken om ze vervolgens aan te passen, met als doel: een duurzaam gezonde levensstijl bereiken.

Wat eet je, wat doe je aan beweging, wat is voor jou ontspanning? Wil je ook een gezondere levensstijl? Ik help je graag op weg!

 

HenkJanPasfotoHenk-Jan Koershuis
Sportvoeding specialist                                                                                        

 

 

 

Wat is de beste sportdrank, wat zijn de verschillen in energiegels? Hoe bereid je je voor op een fietstourtocht, de Alpe d’ Huez of de marathon van New York? Wat is de rol van je basis voeding? Henk-Jan is een expert op het gebied van sportvoeding en helpt je met al je vragen. Met zijn ervaring en kennis heeft hij al veel topteams en recreatie sporters geholpen met een sportvoedingsadvies op maat.

 

 

Organisatie

 

PasfotoJaimiJaimi Olthof
Event manager

 

 

 

 

PattyPasfotoPatty Harmeling 
Event  assistent manager

Contact

SportGeluk HQ

Energiestraat 19
7442 DA Nijverdal

T. 0548 621103
F. 0548 621204
E. info@sportgeluk.nl

Video’s

Volg ons:

twitter facebook

“Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer.”

Activiteiten

Ervaringen

  • Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer

    Rob Harmeling

  • Webdesign: Webton.nl