De geluksflow ontstaat wanneer je je geconcentreerd inspant voor iets dat niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk is.
Samen sporten inspireert. Je state of mind verandert en dat voelt geweldig.
Het gaat nooit om móeten, maar altijd om bij je pássen.
Als de wilskracht er is komt de spierkracht vanzelf.

Sportgeluk is ook: voeding waar je fit en vrolijk van wordt

Een goed en gezond voedingspatroon hoort bij je sportgeluk. Je voelt je er beter door en het helpt je om je sportieve doel te bereiken. Voor ons voedingsadvies geldt hetzelfde als in ons sportdevies: er bestaat geen algemene deler. Iedereen is verschillend, alle persoonlijke omstandigheden zijn anders.

“Het gaat nooit om móeten, wel altijd om bij je pássen.”

Persoonlijk voedingsadvies

SportGeluk streeft naar een voedingsadvies dat je op jouw lijf is geschreven. Dat vergroot immers de kans dat je een vaste gewoonte gaat maken van goed en gezond eten. Daarom is er naast de bekende gezonde producten zoals groenten en fruit ook voldoende ruimte voor de lekkere dingen waarvan je geniet en die in andere programma’s vaak ‘verboden’ zijn.

Gezond, fit en vrolijk

We helpen je te bepalen wat je het beste kunt eten en drinken. En wanneer je dat het beste kunt doen. Van welke producten en gerechten hou je? Welke kun je gerust eten en op welke moet je kritisch zijn? Wat kun je het beste nemen voor, tijdens en na de sportinspanning? En wat op de dagen dat je weinig of geen lichaamsbeweging hebt? Hoe kun je verantwoord gewicht verliezen?

Je merkt niet alleen wat de voedingsadviezen doen voor je gezondheid, maar ook hoe je er fit en vrolijk bij blijft. Ons DNA is niet voor niets SportGeluk!

Workshops eten en drinken

Een workshop eten en drinken van SportGeluk is een fantastische manier om ‘het effect te proeven’ van onze voedingsadviezen. Een sportcoach en voedingsdeskundige van SportGeluk ontvangen je op een van onze locaties.

Na een korte introductie gaan we eerst samen sporten, iedere deelnemer natuurlijk in zijn/haar eigen intensiteit en tempo. Als volgende programmaonderdeel geeft de voedingsdeskundige tekst en uitleg over gezonde voeding,  je ideale persoonlijke voedingspatroon en wat meer ter tafel komt. Uiteraard kun je vragen stellen die voor jou relevant zijn. Na de lezing gaan we samen aan de slag om verschillende gerechten te bereiden. Als afsluiting genieten we van de culinaire resultaten en nemen we samen de dag door.

banner2

Contact

SportGeluk HQ

Energiestraat 19
7442 DA Nijverdal

T. 0548 621103
F. 0548 621204
E. info@sportgeluk.nl

Video’s

Volg ons:

twitter facebook

“Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer.”

Activiteiten

Ervaringen

  • Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer

    Rob Harmeling

  • Webdesign: Webton.nl