De geluksflow ontstaat wanneer je je geconcentreerd inspant voor iets dat niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk is.
Samen sporten inspireert. Je state of mind verandert en dat voelt geweldig.
Het gaat nooit om móeten, maar altijd om bij je pássen.
Als de wilskracht er is komt de spierkracht vanzelf.

SportGeluk en het bedrijfsleven hebben iets moois samen.

We helpen bedrijven en instellingen op verschillende manieren hun doelstellingen te bereiken op het gebied van HRM, relatiebeheer en marketing.

HRM en Verzuimmanagement

Medewerkers die regelmatig sporten verzuimen minder, zitten beter in hun vel en presteren beter. In samenwerking met uw HRM afdeling en/of arbodienst kan SportGeluk groepsprogramma’s op maat samenstellen voor uw medewerkers. Veel ziektekostenverzekeraars stimuleren deelname aan dit soort initiatieven in de vorm van premiekortingen.

Sportclinics

Naast programma’s met een bepaalde looptijd organiseren we ook eenmalige sportclinics. Voor uw medewerkers, voor uw relaties, of wat natuurlijk ook kan: voor een combinatie van beide. Dit kan een één- of meerdaagse clinic zijn in zowel binnen- als buitenland. We nemen u bijvoorbeeld mee naar de mooiste gebieden om te fietsen, schaatsen of outdoor crossover sport te beoefenen. Met spirit en plezier als vaste ‘ravitaillering’ onderweg. Zo kunnen bijvoorbeeld Alpe d’Huez, Mont Ventoux  de Friese of Zweedse meren of de bosrijke Ardennen het sportieve decor zijn.

SportGeluk Werkboek  

Als deelnemer aan SportGeluk ontvang je op je eerste clinic het SportGeluk Werkboek.  Dit boek is de leidraad voor je persoonlijke vitaliteitsprogramma. Naast algemene info over sporten bevat het Werkboek vooral praktische individuele informatie. Aan de hand van het Werkboek kies je je eigen sportniveau. Vervolgens kun je met behulp van het Werkboek je eigen programma opstellen. Hierin word je ondersteund door onze coaches. Op de clinics die je volgt demonstreren onze coaches de trainingsvormen en lichten ze deze toe. Tijdens de SportGeluk clinics oefen je jouw persoonlijke trainingsvorm samen met de andere deelnemers.

Management presentaties

Topsport leent zich uitstekend als metafoor voor het bedrijfsleven.

Rob Harmeling is naast voormalig Olympisch wielrenner, wereldkampioen en Tour de France etappewinnaar ook een begenadigd  verteller. Hij verpakt onderwerpen als doelen stellen & behalen, (de waarden van) corporate identity, teambuilding & samenwerking, commitment etc. in presentaties die uw mensen raken en onthouden.

Een presentatie van Erben Wennemars    

Het leven van een topsporter is een leven van vallen en opstaan, teamwork, aanpassingsvermogen en mentale flexibiliteit. Erben is een benaderbare en inspirerende spreker die zowel op de werkvloer als in de directiekamer de juiste snaar weet te raken. Hij weet iedereen op zijn gemak te stellen met zijn scherpte en humor. Na een presentatie van Erben heeft u er weer zin in!

Een presentatie van Youri Mulder

Youri geeft u een niets verhullend kijkje in de keuken van de voetbalwereld, inclusief de nodige eigenzinninge en scherpe analyses. Youri bekijkt de populairste sport ter wereld niet enkel vanuit het perspectief van de voetballer of voetbalorganisatie, maar werpt ook zijn blik van buiten naar binnen. Een gedachtenwisseling met de voormalige topvoetballer en huidige assistent-trainer van FC Twente is een enorm inspirerende belevenis.

Contact

SportGeluk HQ

Energiestraat 19
7442 DA Nijverdal

T. 0548 621103
F. 0548 621204
E. info@sportgeluk.nl

Video’s

Volg ons:

twitter facebook

“Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer.”

Ervaringen

  • Sport is onze passie, geluk is onze drijfveer

    Rob Harmeling

  • Webdesign: Webton.nl